Ken je dat gevoel dat je aan het dagdromen bent, dat je er blij van wordt en dat je zo een paar minuten verder bent? Of dat je met een wijntje en een goed boek op de bank gaat zitten? Of je bent op vakantie, ligt aan het zwembad en denkt even aan helemaal niets..
Fijn he.. Maar in praktijk zijn deze momentjes door ons drukke ( althans we maken ons druk ) bestaan erg schaars.

 

Tijdens een meditatie neem ik je mee in een verhaal waardoor je deze gevoelens weer kan ervaren. Door middel van specifieke muziek en bijpassende geuren wordt deze beleving geïntensiveerd. Geen enkel verhaal en dus meditatie is hetzelfde.

Doordat je tijdens het mediteren niet op de automatische piloot nadenkt (huishouden, werk, gezin) geef je je hoofd letterlijk ruimte om te verwerken. Door deze ruimte ga je andere aspecten in je leven weer helder zien. Ik geef de meditaties met veel liefde, passie en positiviteit en dit kan jou helpen om weer op een andere manier naar jezelf en je beweegredenen te kijken. 

 

Daarnaast komt er in elke sessie een stukje persoonlijke groei bij kijken. Wat wil je in de toekomst bereiken? Waar word jij gelukkig van? Dit doe je voor jezelf en hoef je niet te delen met een ander uit de groep. Ook dit verwerken wij weer in de mediatie die daarna volgt. Per meditatie zal deze ‘opdracht’ verschillen.

 

Iedereen kan mediteren. Niets is goed of fout. Je wordt begeleid dus ga lekker liggen en geef je er aan over!

Contact

Madelonsbeautyservice
Kortehof 3,
1713GH
Obdam
KVK 61561681

+31651428808

Madelon Beauty&Balance Obdam.

Maak een gratis websiteWebnode