Mooie nagels op uw trouwdag!

gelnagels_diamondsmile
Wat zijn gelnagels?

Gelnagels worden gemaakt met een doorzichtige vloeibare gel, die wordt uitgehard onder een daarvoor speciaal ontworpen UV-lamp. Je eigen nagels kunnen door de gel worden verstevigd met een gellaag of worden verlengd door middel van een tip. Er is een diversiteit aan mogelijkheden. Je kan kiezen voor 'French Manicure' (witte rand), 'naturel look' of nail-art.
Tips zijn plastic kunstnagels die naar de gewenste lengte wordt geknipt en in vorm gevijld. De overgang tussen de echte nagel en de tip wordt weggevijld om een glad oppervlak te krijgen.
Wat zijn Acryl nagels.
Met acryl kun je je nagels laten verstevigen of verlengen. Bij versteviging wordt de acryl rechtstreeks op de natuurlijke nagels aangebracht. Bij verlenging wordt er gebruik gemaakt van tips. 
Acryl is een combinatie van poeder en vloeistof die samen een kneedbaar bolletje vormen. Dit bolletje wordt met een penseel door de nagelstyliste vakkundig in de juiste vorm op de nagel aangebracht. Of er wordt gebruik gemaakt van een dip-methode. Acryl hard aan de lucht uit. Acryl is sterk en stevig en is geschikt voor het maken van dunne, mooie nagels. Acryl is er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden.
Nabehandeling
De natuurlijke nagels groeien door onder de kunstnagels. Het beste is om de nagels na 2 tot 3 weken op te vullen. Je nagels zien er na de behandeling weer als nieuw uit!
Verzorging gelnagels/acrylnagels:
Om het mooiste resultaat te blijven houden raad ik het volgende aan:
*Elke 2 tot 3 weken de nagels laten behandelen. De natuurlijke nagel groeit namelijk door.
*Mocht u de lengte van de gelnagel/acrylnagel toch te lang vinden, knip dit nooit met een nagelknipper, maar vijl dit korter met een kartonnen vijl.
*Voor het schoonhouden van de onderkant van de nagel, gebruikt u een tandenborstel.
*Gebruik zo vaak mogelijk een nagelriem olie en/of handcreme.
Bij elke behandeling worden je wensen doorgenomen met betrekking tot de lengte en de vorm.
Gellak
Gellak is een uv nagellak die uithardt in een uv lamp. Dit blijft 2 tot 3 weken zitten.
Dit kan in allerlei kleurtjes maar ook gewoon transparant.
Het is met gellak niet mogelijk om de nagels te verlengen.
Gellak kan je er thuis simpel afhalen.
Even als laatste toevoeging: je nagels hoeven niet persé te lijden onder het laten zetten van kunst of gellak nagels. Het belangrijkste is dat je de kunstnagels op de juiste manier verwijderd of laat verwijderen! Uiteraard krijg je alle tips in mijn salon.