Ga jij trouwen? Denk dan ook eens aan je nagels. Je ziet ze vast graag verzorgt terug op de foto's.

Zou je wat langere nagels willen? Kies dan voor acrylnagels. Wil je ze niet verlengd hebben dan kan je misschien beter voor gellak kiezen.

Wat zijn acrylnagels:

Met acryl kun je je nagels laten verstevigen of verlengen. Bij versteviging wordt de acryl rechtstreeks op de natuurlijke nagels aangebracht. Bij verlenging wordt er gebruik gemaakt van tips. Ik maak gebruik van een acryl dip-methode. Acryl hard aan de lucht uit. Acryl is sterk en stevig en is geschikt voor het maken van dunne, mooie nagels. Acryl is er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden.

Nabehandeling

De natuurlijke nagels groeien door onder de kunstnagels. U kunt de nagels na 3 weken laten opvullen in de salon. U kunt de nagels ook zelf afweken met aceton.


Verzorgingacrylnagels:

Om het mooiste resultaat te blijven houden raad ik het volgende aan:
*Elke 3 weken de nagels laten behandelen. De natuurlijke nagel groeit namelijk door en het zou zonde zijn als uw nagels afbreken.
*Mocht u de lengte van de acrylnagel toch te lang vinden, knip dit nooit met een nagelknipper, maar vijl dit korter met een kartonnen vijl.
*Voor het schoonhouden van de onderkant van de nagel, gebruikt u een tandenborstel.
*Gebruik zo vaak mogelijk een nagelriem olie en/of handcreme.

Prijzen